ECM duurzaamhout

Accoya Aerdenhout

Zoekt u Duurzame Kozijnen in Aerdenhout?

Met Accoya hout heeft u het kozijn van de toekomst. Het kozijn is gemaakt uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen en bosbouw. Wanneer je in Aerdenhout woont en denkt aan het milieu en denkt aan de toekomst van onze aarde, dan kan het niet anders of u moet dit geproduceerde hout gebruiken è Accoya hout. Accoya is het meest duurzaamste hout wat te koop is in Aerdenhout.

Uw Accoya-expert in Aerdenhout

Wij zijn de kozijn Accoya-expert de duurzaamheids-specialist op hout gebied in Aerdenhout. Duurzaamheidsspecialist in hout, houd in dat we alleen voor de allerbeste hout soorten gaan, om dit te verkopen als houthandel. Wij zijn dan ook de houthandel van Aerdenhout die het beste hout product leveren. Wij als hout expert in duurzaam hout; duurzaam hout gaan alleen voor duuzaamheidsklasse 1 en 2 van hout.

Wij leveren Accoya; Mahony, Mahonie Padoek, Bamboe, Alungu, IPé, Garapa en exclusief mooi Amerikaans eiken. Hout dat weergaloos mooi is. We zijn de specialist en expert in duurzaam hout.

Accoya Aerdenhout

Accoya Aerdenhout

Accoya Aerdenhout

Accoya Aerdenhout

Accoya hout is het meest dimensie stabiele hout in Aerdenhout voor Kozijnen.

Accoya heeft een levensduur van 50 jaar onbehandeld. Dit alles is te leveren bij u in Aerdenhout. Houten kozijnen met een hoge U waarde, hoger dan hardhout. Accoya kozijnen zijn ook perfect te coaten. Accoya kozijnen worden KOMO gecertificeerd gemaakt. Accoya hout en kozijnen hebben het keurmerk Dubokeur. Dit houd in dat het op de milieu bewuste lijst van Nederland voor komt. Houten kozijnen van Accoya met een Cradle to Cradle Gold certificaat en dat in Aerdenhout. Kozijnen met een Nodic Ecolabel, super hout. Hout zonder grenzen. Certificeringen die er toe doen.

Timmermannen uit Aerdenhout

Accoya kozijnen die de toekomst zijn voor Aerdenhout de houthandel. Timmermannen uit Aerdenhout komen alleen nog maar naar onze Houthandel, geen ander hout meer gebruiken. De houthandel van Aerdenhout voor kozijnen. Accoja en Akkoya en Akkoja en Accoija zijn de verkeerde namen voor het hout in Aerdenhout.

Wij zijn dus expert en specialist in duurzaam hout.

Adresgegevens

ECM Bouw & Hout
Hyacinthenstraat 14
2161 XP  Lisse 

KvK nummer 80947166
Btw.nr 183995028B03

Contact opnemen

phone 06 40164598 Ed Mijnders
   
mail Stuur een e-mail

Logo BMD 300