Zoekt u Duurzaam Tuinhout in Hillegom?

Zoekt u Duurzaam Tuinhout in Hillegom?

Met Accoya hout heeft u het Tuinhout van de toekomst. Het Tuinhout is gemaakt uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen en bosbouw. Wanneer je in Hillegom woont en denkt aan het milieu en denkt aan de toekomst van onze aarde, dan kan het niet anders of u moet dit geproduceerde hout gebruiken è Accoya hout. Accoya is het meest duurzaamste hout wat te koop is in Hillegom.

Uw Accoya tuinhout expert in Hillegom

Wij zijn de Tuinhout Accoya-expert de duurzaamheids-specialist op hout gebied in Hillegom. Duurzaamheidsspecialist in hout, houd in dat we alleen voor de allerbeste hout soorten gaan, om dit te verkopen als houthandel. Wij zijn dan ook de houthandel van Hillegom die het beste hout product leveren. Wij als hout expert in duurzaam hout; duurzaam hout gaan alleen voor duuzaamheidsklasse 1 en 2 van hout.

Wij leveren Accoya; Red Ceder,Mahony, Mahonie Padoek, Bamboe, Bamboo, Alungu, IPé, Garapa en exclusief mooi Amerikaans eiken. Hout dat weergaloos mooi is. We zijn de specialist en expert in duurzaam hout.

Duurzaam Tuinhout in Hillegom

Duurzaam Tuinhout in Hillegom

Duurzaam Tuinhout in Hillegom

Duurzaam Tuinhout in Hillegom

Accoya hout is het meest dimensie stabiele hout in Hillegom voor Tuinhout.

Accoya heeft een levensduur van 50 jaar onbehandeld. Dit alles is te leveren bij u in Hillegom. Houten Tuinhout met een hoge U waarde, hoger dan hardhout. Accoya Tuinhout zijn ook perfect te coaten. Accoya Tuinhout worden KOMO gecertificeerd gemaakt. Accoya hout en Tuinhout hebben het keurmerk Dubokeur. Dit houd in dat het op de milieu bewuste lijst van Nederland voor komt. Houten Tuinhout van Accoya met een Cradle to Cradle Gold certificaat en dat in Hillegom. Tuinhout met een Nodic Ecolabel, super hout. Hout zonder grenzen. Certificeringen die er toe doen.

Hoveniers uit Hillegom

Accoya Tuinhout is de toekomst voor Hillegom , wij zijn dé houthandel. Hoveniers uit Hillegom komen alleen nog maar naar onze Houthandel, geen ander hout meer gebruiken. De houthandel van Hillegom voor Tuinhout. Accoja en Akkoya en Akkoja en Accoija zijn de verkeerde namen voor het hout in Hillegom.

Wij zijn dus expert en specialist in duurzaam hout.

Zoekt u Duurzaam Tuinhout in Hillegom?

Zoekt u Duurzaam Tuinhout in Hillegom?

Adresgegevens

BMD Hout B.V.
Hyacinthenstraat 14
2161 XP  Lisse 

Bezoekadres:

Bennebroekerdijk 205C 
2142 LD Cruquius

KvK nummer 69554811 te Utrecht
Btw.nr NL857916555B01

Contact opnemen

phone 06 40164598 Ed Mijnders
   
mail Stuur een e-mail
   
Facebook zwart 2 Twitter zwart 2 linkedin icon copy 47 

Logo BMD 300