ECM duurzaamhout

Zoekt u Duurzaam Tuinhout in de Haarlemmermeer?

Zoekt u Duurzaam Tuinhout in de Haarlemmermeer?

Met Accoya hout heeft u het Tuinhout van de toekomst. Het Tuinhout is gemaakt uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen en bosbouw. Wanneer je in Haarlemmermeer woont en denkt aan het milieu en denkt aan de toekomst van onze aarde, dan kan het niet anders of u moet dit geproduceerde hout gebruiken è Accoya hout. Accoya is het meest duurzaamste hout wat te koop is in Haarlemmermeer.

Uw Accoya tuinhout expert in de Haarlemmermeer

Wij zijn de Tuinhout Accoya-expert de duurzaamheids-specialist op hout gebied in Haarlemmermeer. Duurzaamheidsspecialist in hout, houd in dat we alleen voor de allerbeste hout soorten gaan, om dit te verkopen als houthandel. Wij zijn dan ook de houthandel van Haarlemmermeer die het beste hout product leveren. Wij als hout expert in duurzaam hout; duurzaam hout gaan alleen voor duuzaamheidsklasse 1 en 2 van hout.

Wij leveren Accoya; Red Ceder,Mahony, Mahonie Padoek, Bamboe, Bamboo, Alungu, IPé, Garapa en exclusief mooi Amerikaans eiken. Hout dat weergaloos mooi is. We zijn de specialist en expert in duurzaam hout.

Duurzaam Tuinhout in de Haarlemmermeer

Duurzaam Tuinhout in de Haarlemmermeer

Duurzaam Tuinhout in de Haarlemmermeer

Duurzaam Tuinhout in de Haarlemmermeer

Accoya hout is het meest dimensie stabiele hout in Haarlemmermeer voor Tuinhout.

Accoya heeft een levensduur van 50 jaar onbehandeld. Dit alles is te leveren bij u in Haarlemmermeer. Houten Tuinhout met een hoge U waarde, hoger dan hardhout. Accoya Tuinhout zijn ook perfect te coaten. Accoya Tuinhout worden KOMO gecertificeerd gemaakt. Accoya hout en Tuinhout hebben het keurmerk Dubokeur. Dit houd in dat het op de milieu bewuste lijst van Nederland voor komt. Houten Tuinhout van Accoya met een Cradle to Cradle Gold certificaat en dat in Haarlemmermeer. Tuinhout met een Nodic Ecolabel, super hout. Hout zonder grenzen. Certificeringen die er toe doen.

Hoveniers uit de Haarlemmermeer

Accoya Tuinhout is de toekomst voor Haarlemmermeer , wij zijn dé houthandel. Hoveniers uit Haarlemmermeer komen alleen nog maar naar onze Houthandel, geen ander hout meer gebruiken. De houthandel van Haarlemmermeer voor Tuinhout. Accoja en Akkoya en Akkoja en Accoija zijn de verkeerde namen voor het hout in Haarlemmermeer.

Wij zijn dus expert en specialist in duurzaam hout.

Lees meer over Duurzaam Tuinhout in de Haarlemmermeer

Lees meer over Duurzaam Tuinhout in de Haarlemmermeer

Adresgegevens

ECM Bouw & Hout
Hyacinthenstraat 14
2161 XP  Lisse 

KvK nummer 80947166
Btw.nr 183995028B03

Contact opnemen

phone 06 40164598 Ed Mijnders
   
mail Stuur een e-mail

Logo BMD 300