Accoya Haarlem

Zoekt u Duurzame Kozijnen in Haarlem?

Met Accoya hout heeft u het kozijn van de toekomst. Het kozijn is gemaakt uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen en bosbouw. Wanneer je in Haarlem woont en denkt aan het milieu en denkt aan de toekomst van onze aarde, dan kan het niet anders of u moet dit geproduceerde hout gebruiken è Accoya hout. Accoya is het meest duurzaamste hout wat te koop is in Haarlem.

Zoekt u Duurzame Kozijnen in Haarlem?

Wij zijn de kozijn Accoya-expert de duurzaamheids-specialist op hout gebied in Haarlem. Duurzaamheidsspecialist in hout, houd in dat we alleen voor de allerbeste hout soorten gaan, om dit te verkopen als houthandel. Wij zijn dan ook de houthandel van Haarlem die het beste hout product leveren. Wij als hout expert in duurzaam hout; duurzaam hout gaan alleen voor duuzaamheidsklasse 1 en 2 van hout.

Wij leveren Accoya; Mahony, Mahonie Padoek, Bamboe, Alungu, IPé, Garapa en exclusief mooi Amerikaans eiken. Hout dat weergaloos mooi is. We zijn de specialist en expert in duurzaam hout.

Accoya Haarlem

Accoya Haarlem

Accoya Haarlem

Accoya Haarlem

Accoya hout is het meest dimensie stabiele hout in Haarlem voor Kozijnen.

Accoya heeft een levensduur van 50 jaar onbehandeld. Dit alles is te leveren bij u in Haarlem. Houten kozijnen met een hoge U waarde, hoger dan hardhout. Accoya kozijnen zijn ook perfect te coaten. Accoya kozijnen worden KOMO gecertificeerd gemaakt. Accoya hout en kozijnen hebben het keurmerk Dubokeur. Dit houd in dat het op de milieu bewuste lijst van Nederland voor komt. Houten kozijnen van Accoya met een Cradle to Cradle Gold certificaat en dat in Haarlem. Kozijnen met een Nodic Ecolabel, super hout. Hout zonder grenzen. Certificeringen die er toe doen.

Timmermannen uit Haarlem

Accoya kozijnen die de toekomst zijn voor Haarlem de houthandel. Timmermannen uit Haarlem komen alleen nog maar naar onze Houthandel, geen ander hout meer gebruiken. De houthandel van Haarlem voor kozijnen. Accoja en Akkoya en Akkoja en Accoija zijn de verkeerde namen voor het hout in Haarlem.

Wij zijn dus expert en specialist in duurzaam hout.

Accoya Haarlem

Accoya Haarlem

Adresgegevens

BMD Hout B.V.
Hyacinthenstraat 14
2161 XP  Lisse 

Bezoekadres:

Bennebroekerdijk 205C 
2142 LD Cruquius

KvK nummer 69554811 te Utrecht
Btw.nr NL857916555B01

Contact opnemen

phone 06 40164598 Ed Mijnders
   
mail Stuur een e-mail
   
Facebook zwart 2 Twitter zwart 2 linkedin icon copy 47 

Logo BMD 300