ECM duurzaamhout

Zoekt u Duurzaam Tuinhout in Lisse?

Zoekt u Duurzaam Tuinhout in Lisse?

Met Accoya hout heeft u het Tuinhout van de toekomst. Het Tuinhout is gemaakt uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen en bosbouw. Wanneer je in Lisse woont en denkt aan het milieu en denkt aan de toekomst van onze aarde, dan kan het niet anders of u moet dit geproduceerde hout gebruiken è Accoya hout. Accoya is het meest duurzaamste hout wat te koop is in Lisse.

Uw Accoya tuinhout expert in Lisse

Wij zijn de Tuinhout Accoya-expert de duurzaamheids-specialist op hout gebied in Lisse. Duurzaamheidsspecialist in hout, houd in dat we alleen voor de allerbeste hout soorten gaan, om dit te verkopen als houthandel. Wij zijn dan ook de houthandel van Lisse die het beste hout product leveren. Wij als hout expert in duurzaam hout; duurzaam hout gaan alleen voor duuzaamheidsklasse 1 en 2 van hout.

Wij leveren Accoya; Red Ceder,Mahony, Mahonie Padoek, Bamboe, Bamboo, Alungu, IPé, Garapa en exclusief mooi Amerikaans eiken. Hout dat weergaloos mooi is. We zijn de specialist en expert in duurzaam hout.

Duurzaam Tuinhout in Lisse

Duurzaam Tuinhout in Lisse

Duurzaam Tuinhout in Lisse

Duurzaam Tuinhout in Lisse

Accoya hout is het meest dimensie stabiele hout in Lisse voor Tuinhout.

Accoya heeft een levensduur van 50 jaar onbehandeld. Dit alles is te leveren bij u in Lisse. Houten Tuinhout met een hoge U waarde, hoger dan hardhout. Accoya Tuinhout zijn ook perfect te coaten. Accoya Tuinhout worden KOMO gecertificeerd gemaakt. Accoya hout en Tuinhout hebben het keurmerk Dubokeur. Dit houd in dat het op de milieu bewuste lijst van Nederland voor komt. Houten Tuinhout van Accoya met een Cradle to Cradle Gold certificaat en dat in Lisse. Tuinhout met een Nodic Ecolabel, super hout. Hout zonder grenzen. Certificeringen die er toe doen.

Hoveniers uit Lisse

Accoya Tuinhout is de toekomst voor Lisse , wij zijn dé houthandel. Hoveniers uit Lisse komen alleen nog maar naar onze Houthandel, geen ander hout meer gebruiken. De houthandel van Lisse voor Tuinhout. Accoja en Akkoya en Akkoja en Accoija zijn de verkeerde namen voor het hout in Lisse.

Wij zijn dus expert en specialist in duurzaam hout.

Zoekt u Duurzaam Tuinhout in Lisse?

Zoekt u Duurzaam Tuinhout in Lisse?

Adresgegevens

ECM Bouw & Hout
Hyacinthenstraat 14
2161 XP  Lisse 

KvK nummer 80947166
Btw.nr 183995028B03

Contact opnemen

phone 06 40164598 Ed Mijnders
   
mail Stuur een e-mail

Logo BMD 300